Bodoran Sunda: “Si Oon jeung obat anti reungit”

Bodoran sunda ala si Oon.. 😀

Si Oon: “Di kamar kuring mah mani seueur reungit. Sakitu disemprot sareng di puput ku obat anti reungit oge angger wae seueur.”
Duyeh: “Cobian geura simpenan keusik walungan di kamarna.”
Si Oon: “Ih…geuning enteng. Naha bener bakal teu aya reungit??”
Duyeh: “Piraku kuring bohong”
Si Oon: “Kedah sakumaha keusikna??”
Duyeh: “Sapinuhna kamar!”

0 thoughts on “Bodoran Sunda: “Si Oon jeung obat anti reungit””

  1. haha……………………………
    rame kang

    ===================***==================
    sok atuh tambihan deui..
    hehe.. 😛
    salam sayang dari bandung.. 😀

  2. hahaha…lucu banget…wq guling2 ketawanya (hiperbola mode: on) hahaha…

    ========***=========
    wew..jangan guling2 q, inget badan.. inget badan
    wakakaka… 😆

Leave a Comment